WEBÁRUHÁZ

Látogasson el webáruházunkba és böngésszen több mint 10.000 minőségi, tartósan alacsony árú alkatrészből.
 http://webaruhaz.habi.hu

Habi Webáruház

BELARUS MTZ

Az 1946-ban alapított mezőgazdasági erőgép gyártó vállalat a Belarus köztársaság védjegyévé vált nem csak hazájában, hanem az egész világon is. A fejlődő külföldi piacok szükségessé tették, hogy a gyár megfeleljen az európai uniós igényeknek. Ennek fényében számos minőségbiztosítási, és egyéb korszerűsítési folyamat eredményeként 2000-ben ISO minősítést kapott. Az üzem mérnökei számos agráripari kiállításon értek el kiemelkedő helyezést Oroszországban, 2009-ben pedig Hannoeverben a Német Mezőgazdasági Társaság is kitüntette a vállalatot. Napjainkban 2200 ember, több mint 100 fajta traktort szerel össze a gyár csarnokaiban. Minden forgalmazott traktor rendelkezik nemzetközi igazolással, amely tanúsítja, hogy megfelelnek az Európai Unióval szabványoknak, teszteknek. A termékek versenyképességét igazolja, hogy a gazdálkodók a világ minden táján használják, és szeretik a „Belarus” traktorokat. Elsősorban azért, mert megbízhatóak, könnyen kezelhetőek, és a fenntartásuk a kedvező alkatrész árak miatt megfizethető.

 

BOBRUISK

A traktor alkatrészeket és berendezéseket gyártó vállalatnak kiemelt szerepe van a fehérorosz nemzeti ipari szektorban. A Bobruisk gyár termékei egyre népszerűbbek számos iparágban, de elsősorban a mezőgazdaságban. Ma a vállalkozás több mint háromezer főt foglalkoztat. A cég az elmúlt években dinamikusan fejlődött, évről évre nő az értékesítés, a termelés üteme, hatékonysága. Az elmúlt évben a cég nagyjából háromszáz új munkahelyet teremtett, ami jelentősen hozzájárult Bobruisk város gazdasági fejlődéséhez. Maga a gyár is nagyon sokat változott az elmúlt öt évben. A cégnél kiemelt fontosságú terület az energiahatékonyság, a korszerű termelési technológiák bevezetése, a gyárterület esztétikai fejlesztése, a minőségi szolgáltatási színvonal fenntartása.

 

BORISZOVSZKIJ

Az üzem motorolaj, és vízszivattyúkra, valamint kompresszorokra specializálódott. Később a termékskálát turbófeltöltőkkel bővítette. Elsődleges piaca a mezőgazdasági gépgyártás. Ebben a szegmensben kerül értékesítésre a termékeik döntő többsége. A folyamatos fejlesztések következtében új pneumatikus gyártósorokat telepítettek az üzem csarnokaiba. Ezzel egy időben pedig bevezették a Belarus Köztársaságban alkalmazott Minőségbiztosítási Rendszert. Lehetővé téve , hogy az egyik vezető turbófeltöltő vállalatává nője ki magát. Napjainkban a gyár 14000 m2 –en helyezkedik el, és 1400 embert foglalkoztat.

 

CRAFT BEARINGS

Hamarosan...

 

FRANK ORIGINAL PARTS

A németországi székhelyű FRANK ORIGINAL PARTS 1836-ban alakult, azzal a céllal, hogy kiemelkedő minőséget kínáljon mezőgazdasági termelésben érdekelt ügyfelei számára és folyamatos innovációk révén tovább fejlessze már meglévő kínálatát.  Mára több mint 300 szakemberből álló gyártóvá nőtte ki magát és alkatrészeik három dimenziós megtervezése folyamán már a gyártásba kerülés előtt tűrésteszteknek vetik alá alkatrészeiket, hogy garantálják minden egyes termékük üzembiztosságát és minőségét.A gyártást a kor legmodernebb CNC maró, plazmavágó, préselő, hengerelő és 5 tengelyes hegesztő robotjaival végzik,  így az egyszerű vasdarabként beérkező szállítmány teljes megmunkálását követően minden darab precíziós alkatrészként hagyja el a gyárat, ezzel garantálva a gazdák elégedettségét.

 

GOMEL

Az 1961-ben alapított gyár, hidraulikus, és vezérlő berendezéseket, egységeket állít elő elsősorban mezőgazdasági erőgépekhez, traktorokhoz. Legnagyobb felvevő piaca a Minski Traktor gyár, valamint a Bobruiszk gyár. A speciális szerszámgépekkel felszerelt üzem rendelkezik a Belarus Köztársaságban bevezetett Minőségbiztosítási Rendszer tanúsítványával. Ez az eredmény garantálja a magas minőségű termékek előállítását, melyet a modern berendezések, magas színvonalú technológia, és mindenekelőtt a képzett személyzet biztosít.

 

HBR

A HBR márkát cégünk 2008-ban azzal a céllal alkotta meg, hogy kedvező áron nyújtson megoldást  azon vásárlóink számára, aki megbízható alkatrészeket keresnek stabil ellátási és garanciális háttérrel. A piaci trendek nyomon követésével a termékkínálat időről-időre bővül, így kijelenthetjük, hogy mára több mint 200 alkatrészből válogathat az, aki szeretné a HABI Kft. saját márkás termékeit használni. Határozott célunk, hogy HBR termékkínálatunkat a jövőben a piaci igények alapján folyamatosan bővítsük és minden felmerülő igényt kielégítve, továbbra is tartósan alacsony áron, stabil raktárkészlettel szolgálhassuk ki partnereinket.

Tekintse meg HBR alkatrész kínálatunkat webáruházunkban.

 

HYDROSILA

Hamarosan...

 

MMZ

A Minsk Motor Gyár az egyik legnagyobb a fehérorosz cégek közül. A világ egyik vezető mezőgazdasági, elsősorban traktor, és kombájn dízelmotor gyártója. Fő tevékenységi területe a motorgyártás mellett a hozzá tartozó öntvények, és egyéb részegységek gyártása, pótalkatrészek értékesítése. Az üzem több, mint 250 motor, a különböző modifikációkkal együtt megközelítőleg 1000 féle verzióját állítja elő. A gyárban az évek során számos fejlesztést korszerűsítést hajtottak végre. A vállalat 2008-ban kezdte alkalmazni a Bosch elektronikusan vezérelt üzemanyag ellátó rendszerét, ennek köszönhetően motorjai már Euro-3 minősítési rendszerbe lettek sorolva. 2010 óta a további technikai fejlődés eredménye ként pedig már Euro-4 minősítési rendszerű motorokat termelnek. Napjainkban, hogy megőrizze töretlen népszerűségét, és fejlődését az üzem az Euro-4 –es minősítési rendszernek megfelelő motorok fejlesztésén dolgozik.

 

SZMORGONY

Az 1986-ban alakult vállalat mintegy 1200 embert foglalkoztat napjainkban. Az évek során úgy vált ismerté, mint az egyik legnagyobb mini traktor, és egyéb mezőgazdasági, főként kertészeti munkagép gyártó a Belarus köztársaságban. A gyár fő céljai közt szerepel, hogy folyamatosan javítsák a termékek minőségét, ezzel egy időben ügyfeleik elégedettségét. Ezt a leghatékonyabb gyártástechnológiai, termelési eszközök mellett, a bevezetett minőségbiztosítási rendszerrel érik el.

 

TARA

Az 1998-ban alakult társaság kiváló minőségű, versenyképes alkatrészeket gyárt mezőgazdasági gépekhez. Elsősorban kuplung alkatrészek, tengelyek, és meghajtó fogaskerekek előállítására specializálódott üzem ismert, jó hírű és megbízható vállalatként vonult be a köztudatba. A világ legjobb üzemi gépsor gyártóinak berendezéseit használva a társaság számos kitüntetést, és díjat kapott, melyet a rendkívül magas minőségű termékeinek köszönhet.

 

VITYEBSZK

Hamarosan...

agromehanika
agroplast
agrotex
amazone
amkodor
annovi
arag
autopart
barum
bate
belarus
belcart
belshina
berner
bkt
bobruisk
bosch
braglia
calderoni_giovanni
case_ih
Claas_Logo
cobo
cosmo
craft
cx80
daidometal
den_braven
deutzfahr
dneproshina
donaldson
donghua
eni
exide_batteries
fbs
fella
fiskars
fortschritt
fragokov
frankoriginal
gassner
gazprom
gpz
grammer
granit
gregoire_besson
gunk
hardi
hardtoil
hbr
hella
hesston
horsch
hydrosila
ina fag luk
international_harvester
Iskra_logo
 
jubana-ženklas
juta
karatzis
kertitox-logo
kockerling
Kongskilde
kowalski
kramp
krone
kuhn
kverneland
lechler
lemken
magneton
mahle
mannfilter
manuli
massey_ferguson
mmz
monosem
new_holland
niemeyer
optibelt
orlen
overum
perkins
poettinger
powerbelt
prillinger
rabewerk
regent
rosava
saleo
skf
starter
stoll
tara
taurus
teejet
toprol
ursus
vaderstad
vicon
vogelnoot
voltyre
wassa
wd40
welger
wurth
yato
zavod
zetor
zvlzkl
ures