WEBÁRUHÁZ

Látogasson el webáruházunkba és böngésszen több mint 10.000 minőségi, tartósan alacsony árú alkatrészből.
 http://webaruhaz.habi.hu

Habi Webáruház

A HBR márkát cégünk 2008-ban azzal a céllal alkotta meg, hogy kedvező áron nyújtson megoldást  azon vásárlóink számára, aki megbízható alkatrészeket keresnek stabil ellátási és garanciális háttérrel. A piaci trendek nyomon követésével a termékkínálat időről-időre bővül, így kijelenthetjük, hogy mára több mint 200 alkatrészből válogathat az, aki szeretné a HABI Kft. saját márkás termékeit használni.

Köszönhetően a cégünk által készített terveknek, a közvetlen kivitelezésnek, valamint hogy a vásárlói visszajelzések kiemelkedő hangsúlyt kapnak az alkatrészek gyártása során, kijelenthetjük, hogy rendkívül kedvező ár-érték mutatóval tudunk gyártói paraméterekkel, kiváló minőségű alkatrészeket kínálni. 

A HBR márka alá besorolt alkatrészek a világ több pontján (Magyarország, Ukrajna, Lengyelország, India, Távol-Kelet),  fokozott minőségellenőrzési eljárás mellett kerülnek előállításra, majd a beérkezést követően, a gyári ellenőrzés mellett, a raktárban egy kifejezetten szerelőkből álló szakértő csoport vizsgálja be és veti alá a normál használatnak megfelelő terheléses tesztnek.

A hibátlan, teszten hitelesített alkatrészeket ellátják a márka védjegyéül szolgáló, a minőséget igazoló, hologrammos HBR matricával.

Határozott célunk, hogy HBR termékkínálatunkat a jövőben a piaci igények alapján folyamatosan bővítsük és minden felmerülő igényt kielégítve, továbbra is tartósan alacsony áron, stabil raktárkészlettel szolgálhassuk ki partnereinket.

Bízunk benne,  hogy hamarosan Önt is a HBR felhasználók körében üdvözölhetjük!

Tekintse meg HBR alkatrész kínálatunkat webáruházunkban vagy keresse alkatrészeinket országos szaküzlethálózatunkban.