WEBÁRUHÁZ

Látogasson el webáruházunkba és böngésszen több mint 10.000 minőségi, tartósan alacsony árú alkatrészből.
 http://webaruhaz.habi.hu

Habi Webáruház

Ha tönkremegy használt akkumulátorunk, felmerül a kérdés: mi legyen vele? Kerülgetjük, félrerakjuk, ide toljuk, odahúzzuk, „majd lesz vele valami”, de mindenhol útban van. Kidobni? Semmiképpen! A háztartási hulladékok közé sem kerülhet, mert nem megfelelően kezelik sem szállításkor, sem feldolgozáskor, és a benne lévő anyagok károsíthatják a levegő, a talaj és a vizek minőségét, valamint maró hatásuk az emberre is veszélyes.

Nem szennyezzük a környezetet… De vajon mihez kezdjünk vele? 

Ismerős a kérdés?

Mi a Habi Kft-nél kitaláltuk a megoldást, megoldjuk a problémáját- Megszabadítjuk a használt akkumulátorától, és fizetnie sem kell érte! SŐT! Mi fizetünk érte Önnek!

Cégünk elköteleződött a környezetünk védelme mellett, ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk a környezetterhelés csökkentéséért. Ezért országosan minden üzletünkben felállítottunk egy konténert, hogy biztonságos körülmények között összegyűjtsük, a veszélyes hulladéknak minősülő használt akkumulátorokat.

Éljen az általunk nyújtott lehetőséggel, csatlakozzon hozzánk, és csökkentse Ön is az ökológiai lábnyomát! Hozza el hozzánk feleslegessé vált akkumulátorát: készpénzes fizetéssel átvesszük, és gondoskodunk a megfelelő újra hasznosításáról! Akár csak egy darabtól, akár nagy mennyiségű használt akkumulátortól mentesítené a környezetét, mi segítünk. Keresse a Habi Kft. üzleteit, országosan!