WEBÁRUHÁZ

Látogasson el webáruházunkba és böngésszen több mint 10.000 minőségi, tartósan alacsony árú alkatrészből.
 http://webaruhaz.habi.hu

Habi Webáruház

A HABI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cégként 1992-ben alakult és kezdte meg működését.

Az induló kereskedelmi vállalkozás az első időszakban csak MTZ és T-25-ös traktorok alkatrészeinek importjával és magyarországi nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozott. Már a kezdeti időkben és jelenleg is saját tehergépjárművekkel szállítjuk ki a forgalmazott alkatrészeket a viszonteladó kereskedők számára.

Az eredeti orosz alkatrészek az induláskor és napjainkban is közvetlenül a gyártó cégektől, közvetítők kizárásával kerülnek beszerzésre, így mindig a legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani partnereik számára is.

Az elmúlt évek alatt a sikeres üzletpolitikánknak köszönhetően mindig dinamikusan fejlődött a cég, így lehetővé vált, hogy tevékenységünket is tovább bővíthessük. Az MTZ és T-25-ös traktorok alkatrészein kívül később mezőgazdasági munkagépek alkatrészeivel, valamint MTZ gumiköpenyek és csapágyak értékesítésével és kiskereskedelmi forgalmazásával is kiegészültek.

1994-től felismerve a kínálkozó piaci lehetőségeket, folyamatosan nyitottuk  kiskereskedelmi szaküzleteinket, jelenleg összesen huszonnégy telephellyel rendelkezünk az ország számos településén, így Berettyóújfalun, Békéscsabán, Budapesten, Dunaföldváron, Hajdúböszörményben, Hajdúszoboszlón, Hódmezővásárhelyen, Kaposváron, Kecskeméten, Kiskunhalason, Kiskunlacházán, Kiskunmajsán, Mátészalkán, Mezőkovácsházán, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Orosházán, Pécsen, Szekszárdon, Székesfehérváron, Szolnokon, Tamásiban, Üllésen és Vásárosnaményben.

 

Az eltelt évek alatt tovább növeltük beszerzési kapcsolatainkat is, így Oroszországon kívül jelenleg már Ukrajnából, Belorussziából és az Európai Uniós tagországok közül Litvániából is importálunk alkatrészeket.

Beszállító partnereinkkel kialakított sikeres és megbízható kapcsolatainknak köszönhetően az áruellátás jelenleg is folyamatosan és zökkenőmentesen történik.

A megkötött hosszú távú beszállítói szerződések biztos garanciát jelentenek arra, hogy a legkedvezőbb árakon, nagy mennyiségben és kifogástalan minőségben szolgálhassuk ki partnereiket a jövőben is.

Jelenleg 6 tehergépjárművel, heti 1-2 alkalommal, túrajelleggel szolgáljuk ki a kiskunhalasi központi raktárból a viszonteladókat és a saját kereskedelmi egységeket áruval.

A HABI Kft. vevőkörét jelenleg a szaküzletek vonzáskörzetében tevékenykedő mezőgazdasági őstermelők, mezőgazdasági kis és középvállalkozások, részvénytársaságok, erdészetek, szakiskolák, illetve egyre bővülő viszonteladó partnerei jelentik.

Az elmúlt években jelentősen megnőtt az export partnereink száma is, főleg a szomszédos országokban, Horvátországban, Szerbiában és Romániában, valamint az utóbbi években, Németországban és Bulgáriában is növekszik a kereslet az általunk forgalmazott alkatrészekre.

A megváltozott piaci igényekre történő gyors reagálás eredményeként ma már lehetőségünk van a partnereinknek itthon és külföldön is a WEB áruházon keresztül történő alkatrészrendelésre, melyet 24 órán belül gyorspostával juttatnunk el a megadott címre. Fejlett számítógépes rendszer biztosítja a telephelyek közötti gyors kommunikációt, mely így azonnali információt biztosít a keresett alkatrész elérhetőségéről.

A vevői igények magasabb színvonalon történő kiszolgálása érdekében létrehoztuk saját kereskedelmi márkánkat is HBR márkanév alatt.

Ez alatt a márkanév alatt forgalmazott alkatrészek garantáltan megfelelnek a legmagasabb gyártói minőségnek, és a közvetlen gyártói kapcsolatoknak köszönhetően, ehhez versenyképes árakat is tudunk biztosítani.

A HABI Kft. cégfilozófiája mindig is az volt, hogy a legjobb beszerzési árak elérésén keresztül, versenyképes eladási árakon tudjunk megbízhatóan és jó minőségben alkatrészeket forgalmazni a mezőgazdasági vállalkozások számára.

Ennek eredményeként mára meghatározó szereplője lettünk a magyar mezőgazdasági alkatrész kereskedelemnek.

E cél érdekében a jövőben is kiemelt feladatként kezeljük a cég vezetői és munkatársai is, az üzleti tevékenységünk színvonalának folyamatos fejlesztését, a kiskereskedelmi szaküzletek számának növelését és a maximális vevői elégedettség elérését munkánk során.

Hisszük és tudjuk a HABI Kft-nél, hogy az üzleti siker kulcsa a jövőben is a vevői elégedettség, melyhez viszont nélkülözhetetlen a hosszú távú és kölcsönös előnyökre épülő jó partneri kapcsolat, ezért ennek szellemében kívánjuk tevékenységüket a jövőben is tovább folytatni.

 

Krédó 

 

Értékeink

A HABI Kft. a mezőgazdaságnak, mint hazánk húzóágazatának meghatározó beszállító partnere. A legfőbb értékünk a tisztességünk minden irányba, hisz tisztában vagyunk azzal, hogy több ezer család megélhetése függ a megbízhatóságunktól és a munkánk minőségétől. 

A HABI Kft. a folyamatos megújulást szem előtt tartva egy tradicionális, értékteremtő, vevőorientált, transzparens szervezet, mely megbecsüli munkatársait és fontosnak tartja a lojalitásukat.

Fontos számunkra, hogy a Cégünknél csak olyan munkatársak dolgozzanak, akik számára fontos a saját és családja egészsége. Munkánk során előtérbe helyezzük az emberi kapcsolatokat. A Csapat mindenkinek biztonságot ad, és ezért van erőnk és időnk az állandó fejlődésre.

A Habi kft, majd 25 éves hagyománnyal rendelkező, a minőségre adó, modern termékekkel is dolgozó, nagy hálózattal rendelkező, tanulni és fejlődni képes tőkeerős szervezet. Szakembereink a vevőink igényeit figyelembe véve keresnek, és találnak minden problémára megoldást.

Aki velünk dolgozik, tapasztalhatja az értékeinket a mindennapokban: működésünk stabil, ugyanakkor innovatív, megbízható, bizalmon és együttműködésen alapuló, vevőorientált szervezet.

 

Céljaink

Célunk, hogy meghatározó piaci szereplőként növeljük regionális jelenlétünket a hazai és export piacokon. Mindezt úgy érjük el, hogy vásárlóinkat a legkedvezőbb áron, az elvárt minőségben, a megfelelő helyen és időben szolgáljuk ki. 

 

Stratégiánk

Az ágazat fejlesztése és céljaink elérése érdekében, versenytársaink tiszteletben tartása mellett törekszünk a piaci igények mindig magasabb színvonalon történő kiszolgálására. A végfelhasználói elégedettség érdekében fejlesztjük országos bolthálózatunkat. Előremozdítjuk együttműködésünket lojális viszonteladó partnereinkkel. Törekszünk a konszolidált piacfejlesztésre. Fentiek megvalósítása a folyamatos szervezetfejlesztéssel és munkatársaink folyamatos képzésével történik.

 

Pályázati hozzájárulásból vásárolt eszközeink, berendezéseink:

(A projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség közreműködésével valósultak meg.)

 

Targonca vásárlás

GOP-2.1.1/A-2007-0319

A nyertes projekt: ” HABI Kft technológiai hátterének fejlesztése új gépek beszerzésével”.

A támogatás mértéke: 3.268.000,- Ft

 

Octopus vállalatirányítási rendszer

GOP-2.2.1-2007-0211

A Windows 2003 szerver és Terminál-szerver segítségével intranetes és internetes on-line hálózati rendszeren keresztül valósulnak meg a gazdasági események és folyamatok.

 

Moduljai :

-       Alaprendszer Octopus keret- és jogosultsági modul

-       Főkönyv Számviteli szintetikus modul

-       Pénzügy Pénzügyi és folyószámla modul

-       Eladás Értékesítési modul

-       Beszerzés Beszerzés és rendeléstámogató modul

-       Raktár Raktár nyilvántartási modul

-       Tárgyieszköz Befektetett és kis értékű eszközök modul

-       Gyártás Gyártástámogatási modul

-       RMA/Szerviz Garanciális és szerviz modul.

Az alkalmazott Octopus Vállalatirányítási szoftver fejlesztője a Vision-Software Kft

A nyertes projekt: “Octopus 8 Integrált Vállalatirányítási Rendszer bevezetése a HABI Kft-nél”.

A támogatás mértéke: 12.920.500,-Ft

“A megnövekedett piaci igények alapján a cég 1999-ben kezdte meg az MS-SQL adatbázis-kezelőre épülő OCTOPUS 8 Integrált Vállalatirányítási Rendszer kifejlesztését, mely rövid idő alatt sikerterméknek bizonyult. A Vision-Software Kft. által fejlesztett és forgalmazott OCTOPUS 8 Integrált Vállalatirányítási Rendszer elismerten a teljes társasági gazdálkodást átfogó funkcionalitást nyújt, technikai megvalósításában a legkorszerűbb, nyílt, kliens-szerver és terminál-szerver felépítési elvet egyaránt támogatja, új fejlesztésként pedig utat nyit az Internet/intranet alapú rendszerhasználat felé.”

 Forrás : Vision-Software Kft. honlapja

 

Tömlőprésgép vásárlás

GOP-2.1.1-08/A-2008-0114

A nyertes projekt: “A Habi Kft technológiai hátterének fejlesztése új gépek beszerzésével”.

A támogatás mértéke: 1.008.000,-Ft 

 

E-kereskedelem és egyéb e-szolgáltatások támogatása

GOP-2.2.3-2007-0057

A nyertes projekt: “Octopus 8 e-kereskedelmi rendszer bevezetése a Habi Kft.-nél”.

A támogatás mértéke: 5.665.000,-Ft