A HABI Kft., a gazdák megbízható partnere már az ország számos pontján,
és hamarosan Üllésen is várja Önöket!

Cégünk 1992 óta foglalkozik az MTZ és T-25-ös traktorokhoz, illetve mezőgazdasági gépek széles választékához tartozó alkatrészek és további munkaeszközök forgalmazásával. Közel 25 éves működése alatt a HABI Kft. mindig kiemelt figyelmet fordított a termékvonalak és forgalmazott márkák bővítésére, a fenntartható fejlődésre és az innovatív megoldások alkalmazására. Fontosnak tartjuk, hogy kis- és nagykereskedelmi vásárlóink egyaránt gyorsan és kényelmesen elérhessék termékkínálatunkat, ezért szakképzett munkatársainkkal országszerte várjuk Önöket üzleteinkben. Tevékenységünk fő alappillérei, a minőségi vevőkiszolgálás és a folyamatos fejlesztés érdekében kiskunhalasi szaküzletünk és központi raktárunk is felújításra került, mely dolgozóink számára modern és igényes környezetet biztosít, és segíti a munkafolyamatok hatékonyságának maximalizálását.

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a növekvő piaci igények és vásárlóink minél teljesebb kiszolgálása érdekében huszadik, könnyen megközelíthető szaküzletünket Üllésen nyitjuk meg, ahol a megszokott magas minőségben kínáljuk termékeinket. Augusztus közepétől szeretettel várjuk kedves vevőinket Üllésen a Dorozsmai út 42. szám alatt.

További információkért, szaküzleteink és termékeink részletes listájáért látogassanak el weboldalunkra és webáruházunkba, ahol folyamatosan frissülő hírekkel és akciókkal várjuk Önöket. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre üzleteinkben és az alábbi elérhetőségeken.

Központi elérhetőségek:

Telefon: +36-77/426-335
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Online elérhetőségek:

webaruhaz.habi.hu
facebook.com/habikft