WEBÁRUHÁZ

Látogasson el webáruházunkba és böngésszen több mint 10.000 minőségi, tartósan alacsony árú alkatrészből.
 http://webaruhaz.habi.hu

Habi Webáruház

A HABI Kft. 2012 óta forgalmazza a TARA alkatrészeit, a többéves együttműködés alatt cégünk és vásárlóink is meggyőződhettek arról, hogy a márka betartja ígéretét: termékeik megbízható, magas minőségi színvonalat képviselnek. Az alábbiakban részletesebben bemutatjuk a gyárat és értékeit, olvasson tovább!

Közel húsz éve a piacon

Az 1998-ban alakult társaság kiváló minőségű, versenyképes alkatrészeket gyárt mezőgazdasági gépekhez. Elsősorban kuplung alkatrészek, tengelyek, és meghajtó fogaskerekek előállítására specializálódott üzem jó hírű és megbízható vállalatként vonult be a köztudatba. Éves szinten körülbelül egy millió kuplungtárcsát és pótalkatrészt gyártanak az ukrán, belorusz és orosz gyártmányú mezőgazdasági gépekhez. 2009 óta pedig már kamionokhoz való kuplungtárcsák is elérhetőek a kínálatukban.

Megbízhatóság és szakértelem

A gyár fő célja, hogy megkönnyítse a mezőgazdasági géptulajdonosok munkáját azáltal, hogy megbízható termékeket gyárt és kínál számukra. A kiemelkedő színvonalat bizonyítja az is, hogy a világ legjobb üzemi gépsor gyártóinak berendezéseit használva a társaság számos kitüntetést és díjat kapott, melyet a rendkívül magas minőségű termékeinek köszönhet.

Kiterjedt szaktudásuk és gyártási tapasztalatuk biztosítja a vásárlók számára a termékek versenyképes árát és elérhetőségét a nemzetközi piacon.

A TARA pótalkatrészek:

• teljes mértékben megfelelnek a mérnöki előírásoknak, a kormányzati és iparági szabályozásoknak,
• közvetlenül a minőségi tanúsítványokkal rendelkező gyárakból érkező fémből, modern eszközök segítségével készülnek,
• átfogó, többlépcsős technikai ellenőrzésnek vetik alá őket.

Tekintse meg a kínálatunkban elérhető TARA termékeket!

TARA kuplungtárcsák

A kuplung biztosítja az erőátvitelt a motor és a sebességváltó között. A forgatónyomaték különféle terhelési és mozgási körülmények függvényében változik, így például a 65G rugóacél tökéletes alapanyag a kuplungtárcsákhoz, mivel rugalmasságának és tartósságának köszönhetően tökéletesen tartja alakját, terhelés alatt sem törik meg.

A tengelykapcsoló típusától függően a kuplungagy különféle összetételű acélötvözetekből készül, melyek remekül ellenállnak a használatból fakadó felmelegedésnek. A kuplungtárcsa-ferodolt biztosító szegecsek az öntöttvashoz képest puha fémből, alumíniumból készülnek. Ez megelőzi a lendkerék és a támtárcsa kopását a kuplunglemez kései cseréje esetén, amikor a ferodol felületének legalább 3/8-a már kopott.

 A kuplungtárcsa anyagát magas precizitású fröccsöntőgép állítja elő. A tengelykapcsoló-agy szegecselt felülete miatt a ferodol és a szegecsfejek érintkeznek, így a kuplungtárcsa és a ferodol között 0,3 mm-nél nagyobb rés nem jöhet létre. A precíz összeszerelés egyszerű állíthatóságot biztosít, emellett garantálja, hogy a kuplungtárcsa használata közben nem jön létre megnövekedett rezgés és zaj, illetve sugár- és tengelyirányú kifutás és a ferodol eltolódása sem.

Kuplungtárcsa 80-as TARA
Kuplungtárcsa 80-as rugós (TARA)
Kuplungtárcsa 80-as TARA
Kuplungtárcsa 80-as rugós (TARA)
Jumz kuplungtárcsa TLT TARA
Jumz kuplungtárcsa TLT (TARA)
T-40 kuplungtárcsa TARA
T-40 kuplungtárcsa (TARA)

 

Ide kattintva megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb TARA kuplungtárcsát!

Forrás: http://tara-ua.com/