WEBÁRUHÁZ

Látogasson el webáruházunkba és böngésszen több mint 10.000 minőségi, tartósan alacsony árú alkatrészből.
 http://webaruhaz.habi.hu

Habi Webáruház

Utólag már elmondhatjuk, hogy az Agromash négy napja alatt szinte végig kitehettük volna a „telt házas stand” táblát, hisz több százan fordultak meg a kiállítás ideje alatt a Habi Kft. standján.

Január 22 és 25 között rendezték meg az AGROmashExpo és AgrárgépShowt a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A 4 napos rendezvényen közel 350 kiállító mutatta be az érdeklődőknek a legújabb mezőgazdasági gépeket, szolgáltatásokat, díjnyertes termékeket, technikai innovációkat. A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvényén természetesen a Habi Kft. is képviseltette magát. A Hungexpo átépítése miatt a 2-es sátorban építettük fel a több, mint 100 négyzetméteres standunkat, ide vártuk cégünk régi és új ügyfeleit, akik ez évben is nagy számban keresték fel a Habi Kft-t. Többek között fűkaszát, bálacsomagolót, permetezőgépet, homlokrakodót, vezetőüléseket, lámpákat és HBR termékeket is bemutattunk a standunkon. Sok ismerős arc mellett nagy örömünkre új ügyfeleket is köszönthettünk a látogatóink között, a teltházas felirat így mind a 4 napon kikerülhetett volna a standunk elé. Ez egyben visszajelzés is számunkra, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal elégedettek partnereink, ugyanakkor elvárás is magunk felé, hogy a jövőben is magas színvonalon, kiváló minőségben a legjobb szakmai tudásunkat nyújtsuk vásárlóinknak!

Legközelebb az Alföldi Állattenyésztési Napokon találkozhatnak velünk Hódmezővásárhelyen május 7 és 9 között, de természetesen az ország 24 szaküzletében illetve webáruházunkban is naprakész ajánlatokkal várjuk Önöket!

 

  • Agromash_visszatekintes_1
  • Agromash_visszatekintes_2
  • Agromash_visszatekintes_3