WEBÁRUHÁZ

Látogasson el webáruházunkba és böngésszen több mint 10.000 minőségi, tartósan alacsony árú alkatrészből.
 http://webaruhaz.habi.hu

Habi Webáruház

HABI - ahol a gazdák igényei az elsők

Szeptember 14-én ünnepélyes keretek között megnyitott a HABI Kft. 25. szaküzlete Baktalórántházán! A mai kor követelményeinek megfelelő, letisztult stílusvilág és átlátható belső üzlettér várta a megnyitóra érkező vendégeket - ők voltak a Vasút utcai, mezőgazdasági gépeket és alkatrészeket forgalmazó szaküzlet első látogatói.

Elsőként Harkai Dávid ügyvezető-helyettes, beszerzési vezető köszöntötte a gazdákat, hivatali képviselőket, diákokat és az egyéb ágazatokból érkező vendégeket, régi és új vásárlókat. Az 1992-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás az elmúlt 28 esztendőben jelentős sikereket ért el. A gazdák megbízható partnere lett az ország 28 városában.

Gondolatban közel 3 évtizedet utazunk vissza az időben, hiszen a HABI Kft.-t édesapánk, Harkai Péter társával együtt 1992.szeptember 1-én alapította. Kiskunhalasi székhelyű vállalkozás vagyunk, azonban tevékenységi körzetünk leginkább az alföldi régióra terjed. Hiszem és tudom, hogy a HABI Kft. megalakulása óta sikeres működésének kulcsa édesapánk kereskedelmi vénája, ambíciója, kitartása, tenni akarása és műszaki beállítottsága. Figyelte, kereste, mi az, ami működik, és ahhoz milyen alkatrész kell. Az első időszakban csak MTZ és T-25-ös traktorok alkatrészeinek importjával és magyarországi nagykereskedelmi értékesítésével foglalkoztunk. Az MTZ és T-25-ös traktorok alkatrészein kívül mára már mezőgazdasági munkagépek, azok alkatrészei, és erőgépalkatrészek is megtalálhatóak kínálatunkban. Mindent kicsiben próbálunk ki, és szakképzett kollégáink segítségével vevőink igényeire reagálva fejlesztjük folyamatosan tovább termékkínálatukat. Vállalatunk dinamikusan fejlődik, ezt a fejlődést és a folyamatos fejlesztéseket tökéletesen mutatja baktalórántházai áruházunk is, melyre nagy büszkeséggel tekintünk, és mérföldkő a HABI életében.

A HABI Kft. az elmúlt 28 év alatt a 24 szaküzletét, 1 áruházát és online webáruházát is folyamatosan fejleszti, így az ország számos településén a gazdák rendelkezésére áll, ahogy szlogenük, hitvallásuk is tartja: „A gazdák megbízható partnere!”

Az ünnepélyes megnyitón köszöntőt mondott még Nagy-Varga Kornél szaküzlethálózat-vezető és Tóth Tamás, a baktalórántházai szaküzlet vezetője. Tamást jól ismerik a gazdák, hisz régóta a HABI értékesítőcsapatát erősíti. Fiatal kora ellenére nagy szaktudással rendelkezik, elhivatottsága rendíthetetlen a mezőgazdasági gépekkel szemben.
Az érdeklődőket ezt követően áruházbejárásra invitáltuk. Egybehangzó volt a pozitív, elismerő vélemény a szaküzlet kínálatát, belső elrendezését illetően. A kötetlen beszélgetéseket a kora délutáni időben előadások követték, népszerű és keresett termékeinket ismertettük meg az érdeklődőkkel.

Várjuk Önt is szaküzleteink egyikében az év bármely szakában nagy raktár készlettel, gyors és szakértő kiszolgálással, 1-2 napos házhozszállítási idővel!

  • Baktaloranthaza-habi_megnyito_1
  • Baktaloranthaza-habi_megnyito_10
  • Baktaloranthaza-habi_megnyito_2
  • Baktaloranthaza-habi_megnyito_3
  • Baktaloranthaza-habi_megnyito_4
  • Baktaloranthaza-habi_megnyito_5
  • Baktaloranthaza-habi_megnyito_6
  • Baktaloranthaza-habi_megnyito_7
  • Baktaloranthaza-habi_megnyito_8
  • Baktaloranthaza-habi_megnyito_9